Despre noi

Înființat în 2018, proiectul Holzring Craft este un start-up ce își propune să aducă tradiției prelucrării lemnului un aer modern și inovativ, care să vă bucure privirile.

Suntem o echipă tânără și implicată, ce își propune să ajungă în casele voastre prin produse lucrate cu grijă și mult drag. Majoritatea creațiilor sunt vopsite sau pictate manual, de aceea multe dintre produsele noastre sunt unicate.

Povestea noastră a început odată cu accesarea programului Start-up Nation. Beneficiem de echipamente CNC de ultimă generație, folosim materiale de calitate superioară de la furnizori de top din Romania si punem suflet in tot ceea ce facem. De la un simplu inel de lemn pe care l-am realizat la început, am ajuns să producem panouri decorative, bijuterii din lemn, pereți decorativi, decorațiuni pentru sărbatori și chiar echipamente educaționale.

Suntem nerăbdători să ajungem la inimile și în casele voastre, prin obiectele care vă vor aminti de cele mai frumoase momente; obiecte unice, rezistente și calitative!