Vacanță la tine acasă!

Dacă nu știți încă, nouă ne plac provocările, iar acum câteva săptămâni am primit o misiune care ne-a ambiționat să ne demonstrăm că putem realiza chiar orice idee pe care clientul o are, folosind lemnul. Am primit poze de la clientul nostru cu mai multe panouri decorative sau ,,despărțitoare” pentru cameră, dar și pentru realizarea unui corp de iluminat, mai deosebit, de data acesta. Toate ne trimiteau cu gândul la decorarea unei case în stil mediteeranean…așa că am acceptat provocarea și am trecut la treabă.

Execuția panoului

Panoul decorativ sau ,,desparțitorul de cameră” urma să fie format din două bucăți, care se vor prinde pe o șină mobilă, formând un panoul culisant. După multe măsurători, alegerea lemnului, proiectarea modelului și scluptarea propriu-zisă, aveam prima variantă a panoului, variantă care ne mulțumea și ne bucura, atât pe noi, cât și pe client.

Execuția corpului de iluminat

Corpul de iluminat traforat, pe lângă utilitatea lui estetică, va avea ca rol și acoperirea unor țevi mai puțin placute privirii, astfel că se va completa perfect cu panourile.

Rezultatul mult așteptat!

Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Cele două elemente decorative se completează perfect și au schimbat cu totul atmosfera camerei. Jocul de lumini creat de corpul de iluminat și lumina naturală care este filtrată de panou, aduc o atmosferă caldă, primitoare și te transpun cel puțin, într-o cameră, dintr-o casă de pe malul Mării Egee.

Dacă și tu vrei să te simți la tine acasă, ca în vacanță, nu ezita să ne trimiți ideile tale, iar nu le vom transforma în realitate!

Vă așteptăm să ne urmăriți pe rețelele de socializare 🙂

https://www.facebook.com/holzring.ro/

https://www.instagram.com/holzringcraft/

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *