Integrarea scândurii ornamentale DOLORES în proiectele clienților noștri.

 Simplitatea și tradiționalismul s-au dovedit a fi cele două elemente ale unei grădini în trend
și care îi bucură pe clienții noștri. Tone of voice-ul brandului nostru este
originalitatea și tradiționalismul, de care nu ne-am dezis până acum. 

De aceea, ne dorim să vă prezentăm o serie de mai multe lucrări în care s-a folosit scândura ornamentală. Modelul Dolores din selecția de scândură ornamentală Holzring a devenit preferata clienților și urmăritorilor noștri datorită aspectului simplu, dar totodată tradițional. În realizarea acestui model am folosit lemn românesc de molid, sculptat în extremități cu un model clasic și simplist. Scândura Dolores vine în diferite dimensiuni standard, precum 50×10 cm, 60×10 cm, 80×10 cm și 100×10 cm. 

 

Cum a fost folosită modelul Dolores în proiecte de grădină?

Creativitatea a fost cuvântul de bază în proiectele de grădină pe care le-am abordat, iar unii dintre clienți ne-au trimis imagini cu produsul final. Un nou trend a reapărut în casele românilor și anume prispa. Nu până demult prispa era un element care definea casele românești de pretutindeni. Cu modelul Dolores au fost realizate cele mai multe prispe, datorită versatilității și ușurința cu care acest model se poate integra în orice design ori cu orice tip de culoare sau model.

Modelul Dolores rămâne unul dintre cele mai apreciate modele de scândură ornamentală, cu un design tradițional pe placul tuturor. Rezistența lemnului și atenția cu care este lucrat completează calitățile unui gard realizat cu scândura Holzring. Fiecare scândură vine în culoare natur, dar poate fi vopsită în nuanțele dorite.

Mai multe imagini, idei și detalii despre produsele noastre le puteți găsi pe paginile de Facebook și Instagram Holzringcraft.

 

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *