Cum să creezi un spațiu liniștit la tine acasă

Amenajarea locuinței a devenit din ce în ce mai complicată pentru multe persoane. Încercăm să găsim ornamente și decorațiuni care ne reprezintă și ne oferă confortul dorit… dar nu mereu reușim.  

De aceea, în  acest articol am pregătit o serie de sfaturi care vă pot ajuta în realizarea misiunii de amenajare, folosind un singur material, lemnul. 

Lemnul va ocupa mereu un loc special în amenajarea caselor. Naturalețea, tradiționalismul și căldura sunt elementele cheie care schimbă radical atmosfera dintr-o locuință. La un preț avantajos pentru multe persoane, acestea  pot să beneficieze de multitudinea de produse și să aducă un plus de frumusețe și pozitivitate propriului spațiu folosind produsele din lemn. 

În articolul de azi vom vorbi despre avantajele folosirii decorațiunilor din lemn și a obiectelor din același material pentru designul interior.

  1. Efectele lemnului

Potrivit Hygge, rețeta daneză pentru fericire, lemnul are efecte liniștitoare asupra simțurilor, creează o atmosferă pozitivă și caldă, ceea ce reduce stările stresante, apăsătoare, de anxietate.  

Sursa foto. bigstockphoto.com

Lemnul… adaugă textură spațiului 

Designul rustic este foarte căutat în ultima perioadă. Pentru realizarea acestuia se apelează foarte des la produsele din lemn datorită texturilor și imperfecțiunilor dure ale acestuia. Astfel că, lemnul ,,imperfect”, neuniform poate fi transformat în obiecte unicate pentru locuință. 

https://www.facebook.com/holzring.ro/photos/?ref=page_internal

Lemnul este și modern …

Combinarea texturilor naturale ale lemnului cu anumite culori pastelate, cu o lumină caldă, poate ceva plante și chiar niște pături pufoase aduce modernitate spațiului. Este bine de știut că mixarea mai multor tipuri de lemn în același spațiu este obositor din punct de vedere vizual și ar trebui evitat. 

Masă de lemn cu motive tradiționale

Lemnul lasă loc de creativitate și este ușor de manevrat…  

Compania noastră este printre puținele de pe piață care oferă clientului posibilitatea de a-și personaliza obiectele pe care și le dorește, ba chiar se vină cu idei noi de produse. De la mese, panouri despărțitoare pentru cameră, tablouri, până la mini-baruri din lemn, îți poți îmbunătăți estetica locuinței, mai ales in cazul în care vrei să amenajezi într-un stil rustic. 

De la produse simple, folosite in bucătarie, până la elemente de design interior sau pentru grădină, aici găsești mai multe produse pe care să le integrezi ușor în spațiul tău și pe care le poți comanda de pe site-ul nostru –  https://www.holzring.ro/

Dacă ai o idee nu ezita să de scrii pe paginile noastre de Facebook https://www.facebook.com/holzring.ro/photos/?ref=page_internal și Instagram https://www.instagram.com/holzringcraft/, iar noi îți vom face dorințele să devină realitate.

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *